Headlam bezoekt USFloors International

Headlam-bezoekt-USFloorsGroep vertegenwoordigers Headlam bij USFloors in KruishoutemDe vertegenwoordigers van Headlam hebben afgelopen maandag tijdens hun bezoek aan USFloors International, in het Belgische Kruishoutem, persoonlijk kennis mogen maken met de leverancier van de serie COREtec-vloeren. USFloors is, zoals bekend, op de eerste van deze maand een samenwerking aangegaan met de groothandel in Zutphen en heeft deze benoemd tot tweede distributiepartner voor de Nederlandse markt. Headlam onderstreept dat dit een toevoeging van belang is aan zijn al brede collectie interieurproducten.

Jan Dossche, de CEO van de Europese tak van USFloors, stelde zich persoonlijk voor en verzorgde ook de presentatie. Hij ging dieper in op de wereldwijd gepatenteerde constructie van COREtec, die bestaat uit vier lagen. Tevens besteedde hij aandacht aan de vele voordelen van dit type vloerbedekking ten opzichte van andere vloeren.

De COREtec-serie bestaat momenteel uit zevenentwintig referenties, onderverdeeld in de collecties XL, HD, PLUS en PLUS Tiles. Alle items worden stijlvol gepresenteerd in een opvallende POS-display. De COREtec-dealer kan ook kiezen voor het shop-in-shop-concept.

In 2017 zal een geheel nieuwe reeks worden gelanceerd, waarvan de vertegenwoordigers als één van de eersten een ‘sneak preview’ kregen voorgeschoteld. Headlam laat weten deze collectie in het tweede kwartaal volgend jaar te gaan leveren bij zijn dealers, als aanvulling op de huidige COREtec-displays.

(Vloerenplein, 28-10-2016)